Activiteiten

Woningbouw

Woningbouw

Wonen is persoonlijk. De één droomt van een villa in een landelijke omgeving en de ander van een appartement dat de sfeer en het karakter van de stad ademt. Natuurlijk hangt dit samen met persoonlijke achtergrond. Maar ook met ervaring en het gevoel dat wonen bij mensen oproept. De gemene deler is de verbetering van de kwaliteit van wonen.

Bij Dura Vermeer hebben we oog voor de verschillende woonwensen. Met de klantvraag helder op het vizier ontwikkelen en realiseren we woonoplossingen voor elke fase in een wooncarrière: van starterswoning, appartement, standaard eengezinswoning en twee-onder-een-kapwoning tot vrijstaande woning.

Wij realiseren woningen van a tot z. Van kleinschalige projecten tot omvangrijke, complexe uitbreidingsplannen en stedelijke herstructureringsplannen. In opdrachtgeverschap van woningcorporaties, projectontwikkelaars, gemeenten, zorginstellingen tot eigen ontwikkelingen en direct voor eindgebruikers.

Bekijk onze projecten en de woningbouwboeken gestapeld en grondgebonden of klik op onderstaande covers om ze te downloaden.